Kroon-Oil Kroon-Oil

Werkplaats & Service

powerflushElke auto vraagt om een eigen aanpak als het gaat om de onderhoudsbeurt. Daar zijn onze monteurs zich van bewust. Ongeacht het merk of type van uw auto, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers staan voor u klaar. Zij verzorgen het onderhoud, de reparaties en de levering van onderdelen/accessoires.

In onze moderne werkplaats kunt u terecht voor grote en kleine beurten, APK keuring en reparatie. Dankzij onze geavanceerde apparatuur, kunnen we vrijwel iedere reparatie/onderhoud uitvoeren maar ook storingen uitlezen en oplossen.

Maak een afspraak met onze werkplaats >>>

 

U kunt bij ons terecht voor

 • Schadeherstel
  Uw auto wordt na een schade weer vakkundig en snel gerepareerd.
 • Airco service
  Onderhoud van het airco-systeem wordt vaak vergeten. Laat uw airco een keer per jaar controleren. Bijvoorbeeld voordat u op vakantie gaat.
 • Uitlijnen
  Wij adviseren u om minimaal eenmaal per jaar de uitlijning van uw auto te laten controleren.
 • Ruitreparaties
  Blijf niet rijden met ruitschade. Wist u bijvoorbeeld dat de voorruit een belangrijk dragend deel uitmaakt van de carrosserie?
  Wij kunnen uw ruit op vakkundige wijze repareren of vervangen, om uw veiligheid te garanderen.
 • Onderhoud en Service Elektrisch voertuig
  Wij kunnen alle onderhoudswerkzaamheden en service bieden voor uw elektrische auto.
 • Classic MonogradeClassic Oils
  Speciaal voor klassieke auto’s hebben wij een compleet assortiment Classic Oils. De smeermiddelen zijn afgestemd op de technische eigenschappen van oudere auto’s en zorgen daarmee voor een optimale smering.

Garantie

Kies voor de zekerheid van BOVAG garantie
Alle gebruikte auto’s worden standaard geleverd met minimaal 6 maanden BOVAG Garantie. Op reparaties en onderhoud ontvangt u 3 maanden garantie. U ontvangt passend vervangend vervoer tijdens BOVAG Garantiewerkzaamheden.

Mocht er een geschil zijn over uitvoering en uitleg van de BOVAG Garantie en de Algemene Voorwaarden BOVAG, dan ontvangt u gratis onpartijdige BOVAG Bemiddeling.

Logo-BOVAG-GarantieVerlengde BOVAG Garantie
De standaard BOVAG Garantie is onder bepaalde voorwaarden te verlengen tot 12 , 18 of 24 maanden.
Lees de voorwaarden erop na.

 

BOVAG garantievoorwaarden >>>