Kroon-Oil Kroon-Oil

Universeel BOVAG garagebedrijf in Tiel. Autoreparatie, APK en occasions

Als onafhankelijk BOVAG autobedrijf zijn we niet gebonden aan een bepaald merk.

Autobedrijf de Lange Uw universele garagebedrijf voor reparatie, onderhoud en APK ( met viergastest of roetmeting ) voor alle merken auto´s. We staan voor kwaliteit tegen een concurrerende prijs en dat vind u ook terug in ons occasion aanbod.

U kunt een keuze maken uit diverse gebruikte auto´s van alle merken, in alle modellen en in diverse prijsklassen. Naast de BOVAG garantie heeft u doordat we zijn aangesloten bij NAP (Nationale Auto Pas) ook duidelijkheid over de kilometerstand van onze occasions.

Wij zijn een door de RDW erkend garagebedrijf en kunnen bij aankoop van een tweedehands auto uw inruilauto vrijwaren.

 

BOVAG Autobedrijf de Lange in Tiel is sinds 1995 een vertrouwd adres in de Betuwe

Als universeel BOVAG autobedrijf zijn we niet gebonden aan een bepaald merk hierdoor repareren en onderhouden we vrijwel alle merken. Sinds de start van ons garagebedrijf in 1995 hebben we ruime ervaring opgedaan. Op dit moment zijn we voorzien van 4 APK keurmeesters.

In onze goed uitgeruste garagebedrijf te Tiel kunt u terecht voor al het reguliere onderhoud en reparatie werkzaamheden. Voor het uitlezen van diagnose meldingen en eventueel resetten van uw boordcomputer zijn wij voorzien van de meest gangbare apparatuur en kunnen hierdoor alle merken in onze werkplaats met diagnose apparatuur uitlezen.

  • alle autoreparatie werkzaamheden en regulier onderhoud.
  • zomer en winter controle
  • banden, winterbanden, accu’s en trekhaken
  • APK keuring
  • 4 gas test en roetmeting

Bij de combinatie van groot onderhoud is de APK keuring gratis. Informeer vrijblijvend naar onze tarieven!

Tevens kunt een keuze maken uit diverse occasions.
U vindt bij ons auto’s van alle merken en in alle modellen en in diverse prijsklassen. Ons aanbod van tweedehands auto’s wisselt regelmatig en het is daarom zinvol om regelmatig onze voorraad in te zien.

Klik hier voor een overzicht van onze occasions.